Siyasi-Komedya

| 19 Ocak 2008 Cumartesi

Malum gürühu şu aralar ibret dehşet ve hatta kahkahalar eşliğinde izliyor dinliyor okuyor ve gülüyorum..

Tamamen bir çamura yatma..maçı biz alamadık madem hakeme küfredelim kırmızı görelim tatil olsun maç biz yenilgiden kurtulalım havasındalar..
Şu aralar çırpınışlar resmen ve gözle görülür seviyede ayan ve beyan ortada..
Açıkça türban deyip , yok efendim siyasal simge deyip saldırmayı vazife biliyor buradan kendilerine iş icad ediyorlar..

Zürriyet gazetesi bu konuda çok duyarlı(!) sosyolog yanını sevdimin herifi sağ duyu deyip deyip soldan vurma gayretlerinde.. yok efendim ben herkese eşit mesafedeyim havası verip işler istediği gibi gitmediği vakit.. bakıyor ki.. içeri sızma operasyonu yattı bakıyor ki Truva atı çamura battı alenen saldırı başlıyor.. Aydın Doğan A.Ş kalemşörleri ve salakşörleri bu konuda ellerinden geleni ardlarına koymadan fevkalede her zaman bir B planları var.. ancak onların her tutmayan planlarında bir sonraki harfe geçilecekse bir tavsiyem olacak.. harf harf değil sayı ile ifade edelim planları.. a planı b planı gibi değil 1.plan 2.plan gibi.. zira sizcede malumdur ki.. Türkçemizdeki..harf sayısı kısıtlıdır.. üzülmeyin ama 29 harfde iyi..ya havaide olsaydık ? 8 harf var sadece bitiktiniz yani..

hiç bir plan tutmadımı..merak etmeyin sakın sakin olun bu film bitermi sandınız :) Hemen devreye Ahmet Hakan girer :) Bir zamanlar Erbakanın kızına asılan sarkan hani şu kirli sakalı ile bütünleşik sakalı gibi karakteri ruhu ile bütünleşip zihinlerimizde özdeşleşmiş truva atı kahramanı.. :) Yavrum sakallı taraf değiştirdin bunu anlarızda sakın bize truva atını oynama benden demesi.. Truvada o tahta atı yakmadılar.. ama biz burada adamı yakarız.. heleki senin gibi saf temiz niyetli görünerek aramızda Nifak tohumları saçmak gayreti ile dolaşanları.. cahiliyenin münafıklarının alışkanlıklarını aramızda gezdirenlere bizim bu tarafın merhameti olmaz bak benden demesi :) yarın bunak patronun seni buruşturup attığı vakit gidecek kapında yok.. dönecek evinde yok.. Artık nifak tohumlu köşe yazılarını evinin bahçesine ekersin.. yok efendim Hayrunnisa hanımla Emine hanım arasında 7 fark .. yok efendim Erdoğanla Gül arasında 6 fark.. valla sayamadım ama öyle 6-7 fark değil bizim olayımız.. sanırım en yakın rakibe seçim vakti %20 den fazla fark attık.. onun havasındayız :)

Ha bu arada Ekşi sözlükte tamda senin uzmanlık alanına göre bir konu var.. '' Tecavüzcü coşkunla Nuri Alço arasındaki farklar '' adı altında..

Alakayı kuramayanlara.. malum A.hakan bey sakal olarak Coşkuna.. karakter olarak alçoya çekmiş.. maşallah :) karakter konusunda fazla irdelememek lazım en iyisi..

haa bide unutmadan.. Zürriyette şey vardı.. şu Emin'in kankası.. klarnetçi Bekir coşmuş kudurmuş çıldırmış :) ne dersen de olur o.. %47 yi görünce apışmış.. ama helal olsun şirazesi şaşmamış.. hala ders almamış ve hala tam tüm performans ile saldırmaya devam.. :) iyiki varsın sen olmasan yemin ediyorum kime gülerdim ben :)
Eminin sloganı.. Kovulduk ey halkım unutma bizi :)
Bekirin slogan : Ezildik ey halkım unutma bizi..

e artık ikisinin arasındaki 12 farkı bulmakta ahmet hakana düşer :)

Yalçın bayer , Mehmet Yılmaz , Oktay Ekşi , Yalçın Doğan gibi laikçi zurnacı mızıkacı takımını ben yazardan dahi saymıyorum.. :) Zira Poaş yüzünden vergi cezası geleceği vakit.. daha hazırlanmamış olan evrakların yalan dolanla dolu olduğunu söyleyerek sadık doberman köpekleri gibi patroncuklarını savunuvermişti ezikcikler..

( mahalle baskısı yoksa eğer bu tavırda Ertuğrul Özkök usulü..kesin bir Patron yalakalığı var.ama ben ısrarla iddia ediyorum ki.. yalakalık değil baskıydı oradaki.. )

Ki aklıma gelmişken.. şarkıcı türkücü Ercan saatçi Zürriyette nasıl spor yazarı olur ?

El cevap : Sosyolog yanını sevdimin herifinin büyük kızı ile evlenirsin kayınpeder kontenjanından spor yazarı olursun :) çok şükür yine spor yazarı olmuş.. en fazla iddia oynayanları peşinden sürüklüyordur.. ya Ekonomi yazacağım diye kayınpedere mızmızlansaydı ? ( Şeytan kulağına kurşun ! Allah yunanistanın başına bile vermesin böyle musibeti )

yaani cancağızlarım

Laikçi mızıkacı amcalar bu aralar iyice tutuştu.. :) haaa bu konuda zürriyet ne kadar kraldan çok kralcı olarak ön plana çıksada kralın hakkı krala demek lazım Cumhuriyetteki ilhan selçuk amca da performans olarak her konuda mutlaka yırtık dondan çıkarcasına olayı tarikat - amerika - BOP - AKP - Şeriat - Fethullah Gülen hendesesine bağlıyor ya.. her defasında okuyunca diyorum ki helal olsun adama nasılda çözmüş olayı.. harbiden öyle bir çözmüş ki.. artık kendisi bile bir yere bağlayamıyor ucunu.. ben kendimi bildim bileli aynı hesaba çalışıyor ama bakıyoruz ki ne bir dediği doğru çıkmış nede olacak dediği olmuş.. veya olmayacak dediği olmamış.. ya amerikadaki amcalar bu adamcağızla ciddi ciddi john benjamin geçiyorlar.. ne derse tersini yapıyorlar yada bu amcanın asimetrisi çok pis fena şaşmış.. sağ deyip elini sol kulağına uzatıyor.. kaşığıda ağzı diye artık neresine sokuyorsa

buraya kadar olanlar işin birinci perdesiydi..

Bu perdede izlediğimiz figüranlar rolü kıvıramadı.. Seyirciyi gazlayamadı .. seyirci bunların tribüne oynama numarasını yemedi..

Şimdi işin medya ayağı yattı ya çamur at izi kalsın.. halkta bunu yesin numarası tutmayınca işi kolay yoldan kıvıramayacaklarını anlayan güruh.. biraz daha ciddiye aldı işi..

Artık o otel senin bu toplantı salonu benim sağda solda toplanıp alternatif peşindeler.. Kimi çıkarırızda bu Tayyip Erdoğan'ı indiririz düşüncesindeler..Valla kimi çıkarırlarsa çıkarsınlar.. hatta şapkadanda tavşan çıkarsınlar ama HALK bunu yemez.. çünkü alayının sicili bozuk..

Doğu Perinçek dediğiniz adamın adını bi arattırın google 'da .. Apo ile el ele çiçekli böcekli resimlerini göreceksiniz.. ve sonra her devrin adamı olma yolunda hangi düşünce revaçta ise ona oynadığını göreceksiniz.. Seçimlerden öncede nereden oy kaparım düşüncesi ile İslamiyete övgüler dizdiğini unutmamak lazım.. O gün Kuran ilahi bir mesaj diyen adam bugün kurandaki örtünme ayetinin işareti ile örtülen başörtüye kara bir bayrak diyor..Fırıldak bile rüzgarda daha az döner bunu bakarsanız rahatlıkla görürsünüz..

Bir diğer devrin adamı tuncay özkan.. 3-5 kişilik kanalında personeline maaş dağıtamayan aç susuz bırakan adam ülke ekonomisi yönetecek ! ve bunu nasıl yapacak.. kemalistiz ,laikiz , cumhuriyetçiyiz .. bandından bol bol tekrar ederek.. bu plan olurmu ? tabi olur ..hatta kalbe ve damar tıkanıklığına bile iyi gelir..

Tabi yersen ?!

valla şu aralar durumları o kadar vahim ki.. Show TV nin ilk kuruluş yıllarında bugünlerin beyaz show Zaga gibi programlarının atası sayılacak Rüstem Batum Show'u icra eden amcayı bile Erdoğanın karşısına çıkarmayı düşünüyorlar.. artık işin vehametini buradan siz çıkartın..

Haaa uzun bir aradan sonra gündeme dair yazmışız..

Pkk'nın başına inen bombalara değinmeden olmaz..

Bir zamanlar dağdaki teröristler ortamları iyiyken doğuda bazı radikal radyoları arayıp şarkı isteğinde bulunuyorlar.. ve genelde.. '' ada sahilleri '' fln çalınıyor..
Terörist yada terör sempatizanı olduğu anlaşılan bir kişi arıyor bi gün radyoyu.. biraz konuşuyor oradaki zibidiyle.. ve istek şarkı belirtiyor..
'' Dağlara gülüm dağlara '' fln gibi bişey.. ya nakaratı yada şarkının adı tam bilemicem .. Tabi Dj bozuntusu büyük bi iştiyakla şarkıyı çalıyor bangır bangır..
'' Dağlara gülüm dağlara gel '' diye..
Şarkı bitiyor.. Bu sefer başka birisi arıyor.. kendisini tanıtıyor.. Ben Jandarma komando er falanca filanca.. tabi az önce mutlu mesud şarkıyı çalan zibidi bi afallıyor..Tabi Er bozuntuya vermiyor dinliyoruz sizi fln yapıyor ve bir şarkı isteyecektim diyor.. Dj soruyor ne çalalım efendim sizin için ?
Asker cevabı yapıştırıyor..

'' Dağlar gelir seni delik delik oyarım ! ''

İşte PKK nın başına gelen bu minnacık ayrıntıda gizli.. yıllardır sahip çıkanları böyle bir hamleyle etkisiz bırakırsın.. vezir düşer ve sen karşı tarafın şahını almak için sağlı sollu bindirirsin.. Ortadoğunun F..şesi lakaplı dönek ikiyüzlü talabani ve barzaniyi bir hamlede masa başında ekarte edersin.. vee gerisi malum..

Dağlar seni delik delik oyarım

Haa bu arada Cehahahahahape mi dediniz ?..

Aman abi.. onlara hiç dokunmayalım.. zaten kendi içlerinde birbirlerine dava üstüne dava açıp kendilerini kendi içlerinden kemirmekle meşguller :)

ve birbirine düşmüş olmayı herkesin sesi çıkıyor demokratik ortam bu demek gafletinde bulunacak kadar iyi görüyorlar ya..

Bu kadarda düşmüşünüz.. aslında size solaklamadan gelişine bi vole çakmak lazım ama..

neyse düşene vurulmazmış :)